Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Keresés

Kosár

0 termék - 0Ft Kosár
Az Ön kosara üres!

Szállítási információk

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

 

Megrendelés során választható:

 

·         Személyes áruátvétel

·         Postai utánvétes csomagküldés

·         Postai csomagküldés előre utalással

·         „Postán maradó” kiszállítási mód

 

 

Személyes átvétel:

 

Web-áruházunkban leadott megrendelését Ajka,Hóvirág u.21 szám  alatti műhelyünkben INGYENESEN átveheti 9.00 és 15.00 óra között. Fontos, hogy várja meg visszaigazoló email üzenetünket arról, hogy “rendelése személyesen átvehető”- Ezt akkor küldi ki rendszerünk, amikor valamennyi termékét előkészítettük az átadásra.

 

Postai csomagküldés utánvéttel:

Ebben az esetben a postás adja át a megrendelt terméket és neki kell kifizetni a megrendelés értékét.

Magyarországon a megrendelt termékeket  a Magyar Posta szállítja ki. A postás nem telefonál a kézbesítés előtt és erre mi sem tudjuk megkérni őt. Arra sem tudjuk megkérni, hogy pl. 12-13 h között érjen oda a csomaggal. Rendesen, munkaidőben érkezik a megszokott módon a csomagon megadott címre. Az általunk felszámított postaköltség és készpénzkezelési költség a szállított súly függvényében a  következő:

·         1 kg-ig    991-  Ft;

·         2 kg-ig  1090,- Ft;

·         4 kg-ig  1778,- Ft;

·         5 kg-ig  2286,- Ft;

·         10 kg felett 3175,- Ft;  

·         25.000 Ft bruttó megrendelés esetén pedig ingyenes a kiszállítás.

A kiszállított csomag értékét átvételekor, készpénzben kell kiegyenlíteni. A postai feladást a megrendeléstől számított 2-5 munkanapon belül teljesítjük, a szállításnak tehát legkésőbb egy héten belül kell oda érnie!

 

 

„Postán maradó” kiszállítási mód:

Ez az egyik legkényelmesebb megoldás a csomag átvételére. Abban az esetben érdemes ezt választani, ha munkaidőben nem tartózkodik senki a megrendelői címen, illetve ha a szomszédos országból rendelne terméket, de nincs magyarországi címe.

Előre utalással és utánvétellel is rendelhető csomag mintegy 2300 magyarországi postahivatalba. A postahivatalok nyitva tartási ideje alatt (általában 8.00 h – 19.00 h) az bármikor átvehető. A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Postahivatalban az utánvételi összeg bankkártyával történő kiegyenlítésére is. A csomagra a saját nevet de a postahivatal számát és pontos címét kell ráírni, de a legfontosabb, hogy mindenképpen megtalálható legyen a címzésben  név mellett a "Postán Maradó!" felirat. A csomag megérkezéséről e-mailben tájékoztatót küldünk. A megrendelő által kijelölt postán 10 napig megőrzik a csomagot, így azt kényelmesen, egy a megrendelő számára megfelelő időpontban, egyes postákon akár hétvégén is át lehet venni. Az országban található, mintegy 2300 postahivatalának listája, címe, nyitva tartási ideje a Postakeresőre kattintva elérhető: http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/postakereso  

Az általunk felszámított postaköltség és készpénzkezelési költség:

·         1 kg-ig    991-  Ft;

·         2 kg-ig  1090,- Ft;

·         4 kg-ig  1778,- Ft;

·         5 kg-ig  2286,- Ft;

·         10 kg felett 3175,- Ft;  

·         25.000 Ft bruttó megrendelés esetén pedig ingyenes a kiszállítás.

 

Fontos tudnivalók szállítási problémák elkerülése végett:

A kézbesítés munkaidőben történik, a Magyar Posta postása viszi, ezért szállítási címként célszerű pontos, napközbeni címet megadni! Amennyiben munkahelyi cím kerül megadásra kérjük, figyelje, hogy a saját név mellett a cég nevét is adja meg, illetve nagyobb cégeknél a recepciót vagy postázással foglalkozó kollégát értesítse, hogy küldeményt vár! Ha a kézbesítő (postás) nem talál senkit a címen, értesítést hagy. Ez gyakran elveszik vagy elkeveredik, mert pl. a postaláda nem zárható, vagy sok reklámanyagot dobtak bele Ön pedig az értesítőt azokkal együtt kidobja. Ha küldemény érkezik, mindig figyelmesen vizsgálja meg a postaládát, van-e benne értesítés! Figyelje az e-mail címét is, mert ide folyamatos tájékoztatást küldünk a küldeménnyel kapcsolatosan! Az általunk megküldött RAG szám alapján a Posta nyomonkövetési oldalán  követhető a csomagja jelenlegi helyzete. Az átvételekor feltétlenül ellenőrizze le a szállító jelenlétében a csomag állapotát és tartalmát. A vitás kérdések egyetlen lehetséges rendezési módja a jegyzőkönyv! Amennyiben a csomag átvételekor, azon előzetes felnyitás, vagy rongálás, rongálódás nyomai láthatóak, kérjük, ne vegye azt át! Töltsék ki a szállító nyomtatványát, és pontosan, világosan jelölje meg az okozott károkat, majd a nyomtatványt dátummal és aláírással is lássa el. Az egyik példánya legyen meg Önnél! Amennyiben fenntartások nélkül, vagy nem személyesen veszi át a csomagot és valami nincs rendben, kérjük, hogy azonnal vegye fel a kapcsolatot velünk és jelezze a csomagban okozott károkat telefonon, vagy e-mailben! 

Az átvételi ponton raktárral és ezáltal valós készletekkel rendelkezünk. A rendszerünk egy (automatikus) e-mailben minden esetben küld tájékoztatót, ha a megrendelt termékből megrendelt mennyiség biztosan van készleten és így már át is vehető,csak azt követően érdemes személyesen befáradni az átvétel céljából!

Plüss Webáruház © 2013